FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Watford izabrao najmlađeg trenera

LONDON, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici engleskog nogometnogkluba Watforda, koji se natječe u Championship League (druga liga)izabrali su za novog menadžera Adriana Boothroyda (34), koji je takopostao najmlađi trener u prva dva razreda engleskog nogometa.
LONDON, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici engleskog nogometnog kluba Watforda, koji se natječe u Championship League (druga liga) izabrali su za novog menadžera Adriana Boothroyda (34), koji je tako postao najmlađi trener u prva dva razreda engleskog nogometa.

Do sada je najmlađi menadžer bio Chris Coleman iz Fulhama, a nakon njega Ian Richardson iz Notts Countya koji imaju također 34 godine, no nekoliko su mjeseci stariji od Boothroyda.

Osim godina izbor Boothroyda je iznenađenje, jer će mu to biti prvi samostalni trenerski posao, a Watford se nalazi u opasnoj zoni i prijeti mu ispadanje iz druge lige. Kao igrač Boothroyd je nastupao u nekoliko engleskih i škotskih klubova u nižim ligama. Kao pomoćni trener radio je u Peterboroughu, Norwich Cityu i Leeds Unitedu.

Watford se nalazi četiri boda iznad zone ispadanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙