FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I dalje zbog jakih bočnih udara vjetra otežan promet

ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zbog jakih bočnih udara vjetra, namahove i olujnih prometuje se usporeno dionicom autocesteRijeka-Zagreb, od Grobničkog Polja do tunela Tuhobić, kao i naautocesti, Zagreb-Split, od južnog portala tunelaSv.Rok-Maslenica-čvor Zadar 2, posebice na području iza tunela Sv.Rok,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zbog jakih bočnih udara vjetra, na mahove i olujnih prometuje se usporeno dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, od Grobničkog Polja do tunela Tuhobić, kao i na autocesti, Zagreb-Split, od južnog portala tunela Sv.Rok-Maslenica-čvor Zadar 2, posebice na području iza tunela Sv.Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Promet je slabe gustoće, a vozi se po uglavnom suhim kolnicima na većini cesta. Zastoji su mogući na dionicama prometnica, gdje su u tijeku radovi, posebice u gradskim središtima.

Vozači se upozoravaju na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, na D1 (Lička magistrala), cestama D27 Gračac-Obrovac i D218 Sučević-Brotnja, kao i duž Jadranske magistrale.

Odgađa se, do daljnjeg, zatvaranje Jadranske magistrale u Šibeniku na predjelu Vidici, predviđeno za danas od 12 sati.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kao i ulaz na GP Macelj. Većinom ostalih graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙