FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijetnamski veterani nisu oprostili Jane Fondi

KANSAS CITY, 21. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dobitnica Oscara JaneFonda (67) neće po dobrome pamtiti početak turneje povodom izlaskaautobiografije "My Life So Far" jer ju je na predstavljanju knjige uKansas Cityu pljunuo vijetnamski veteran Michael Smith.
KANSAS CITY, 21. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dobitnica Oscara Jane Fonda (67) neće po dobrome pamtiti početak turneje povodom izlaska autobiografije "My Life So Far" jer ju je na predstavljanju knjige u Kansas Cityu pljunuo vijetnamski veteran Michael Smith.

Smith (54) je strpljivo čekao više od sat i pol u redu za autogram, a kada je došao na red pljunuo je u lice čuvene glumice kojoj, poput i velike većine američkih ratnih veterana, zamjera što je za vrijeme Vijetnamskog rata 1972. putovala u Hanoj i slikala se na sjevernovijetnamskom tenku.

Ona je izdajica i znam da mi mnogi moji suborci sada zavide na onom što sam učinio, kazao je Smith, koji je uhićen i uskoro će pred sudom odgovarati za svoje djelo.

Prema vlastitom priznanju, na dolazak Jane Fonde u Kansas City "čekao je više od trideset godina" i pažljivo je planirao akciju, kupivši veliku količinu izuzetno smrdljivog duhana za žvakanje netom prije susreta sa glumicom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙