FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijavljen huligan koji je stolicom gađao "partizanovce" na rukometnoj utakmici

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija kazneno jeprijavila 28-godišnjak koji je uoči početka rukometne utakmiceZagreb-Partizan, sredinom ožujka, stolicom gađao uzvanike iz Beogradau VIP loži, a pogodio i lakše ozlijedio 31-godišnjeg policajca.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija kazneno je prijavila 28-godišnjak koji je uoči početka rukometne utakmice Zagreb-Partizan, sredinom ožujka, stolicom gađao uzvanike iz Beograda u VIP loži, a pogodio i lakše ozlijedio 31-godišnjeg policajca.

Mladić, čiji identitet policija nije otkrila, priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, a sumnjiči ga se za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, izvijestila je danas policija.

Mladića se sumnjiči da je, nakon što je podignuo pokretnu stolicu i preskočio zaštitnu ogradu, ušao u VIP ložu Doma sportova gdje su bili uzvanici Partizana. Oni su su krenuli prema izlazu iz dvorane, a mladić ih je, tvrdi policija, gađao stolicom koja je pogodila policajca u nogu. Lakše ozlijeđenom policajcu liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

U navijačkim neredima koji su pratili rukometnu utakmicu između Zagreba i Partizana, 13. ožujka, ozlijeđeni su još sutkinja Vrhovnog suda Srbije i tri srbijanska novinara. Oštećena su i dva autobusa koji su prevozili partizanove navijače i srbijanske novinare, dva policijska vozila i četiri automobila hrvatskih građana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙