FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: tri eksplozije automobila-bombi u samo nekoliko sati

BAGDAD, 20. travnja 2005. (Hina) - U samo nekoliko sati u Bagdadu suse u srijedu ujutro dogodila tri odvojena napada automobilima-bombama,pri čemu su poginula najmanje dva iračka civila, među kojima jednodijete, a 16 je osoba ozlijeđeno, izvijestili su policijski i bolničkiizvori.
BAGDAD, 20. travnja 2005. (Hina) - U samo nekoliko sati u Bagdadu su se u srijedu ujutro dogodila tri odvojena napada automobilima-bombama, pri čemu su poginula najmanje dva iračka civila, među kojima jedno dijete, a 16 je osoba ozlijeđeno, izvijestili su policijski i bolnički izvori.

Meta prvog napada bio je konvoj američke vojske, pri čemu je poginulo dvoje iračkih civila, a pet ih je ozlijeđeno. Napad se dogodio u zapadnoj bagdadskoj četvrti Amiriyahu oko 10 sati po lokalnom vremenu. Glasnogovornik bagdadske bolnice Yarmuk izvijestio je da je jedno od dvoje poginulih civila dijete.

Pola sata nakon ovog napada automobil-bomba eksplodirao je i ispred zgrad policije u četvrti Dura u južnoj četvrti iračkog glavnog grada pri čemu je ozlijeđeno osam civila, od toga jedan teško.

Petnaestak minuta poslije spomenutog napada u istoj četvrti Duri, odjeknula je eksplozija trećeg automobila-bombe u trenutku dok je tim dijelom grada prolazila patrola iračke policije. Pritom je ozlijeđeno troje civila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙