FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rumunjska: igrači sami plaćaju put na gostovanje

BUKUREŠT, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedan od najpoznatijihrumunjskih klubova Universitatea Craiova doživljava najteže dane upovijesti, pa čak i sramotne jer igrači sami plaćaju put naprvenstveni ogled u Cluju u subotu.
BUKUREŠT, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedan od najpoznatijih rumunjskih klubova Universitatea Craiova doživljava najteže dane u povijesti, pa čak i sramotne jer igrači sami plaćaju put na prvenstveni ogled u Cluju u subotu.

"Što nam drugo preostaje nego sami platiti jer u blagajni nema novca za autobus ni vlak. Najvjerovatnije ćemo putovati svojim osobnim automobilima i odsjesti u najjeftinijem hostelu", kazao je jedan od nogometaša Universitatee Craiova, koja zauzima posljednje mjesto u ligi i po prvi puta u povijesti joj prijeti ispadanje.

Vlasnik kluba Dinel Staicu prošli je tjedan ponudio gradu Craiovi klub za jedan euro, no gradonačelnik je odbio ponudu s riječima da grad nema novca za ulaganje u klub. Staicu je prošli mjesec pokušao i sa prodajom kluba, no lokalni tajkun Adrian Mititelu se četiri dana nakon pristanka glede kupovine - predomislio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙