FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: New Jersey ili Cleveland?

NEW YORK, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - New Jersey Netsi iliCleveland Cavalliersi - zadnje će kolo regularne NBA sezone odlučitikoja će od ovih momčadi zauzeti osmo mjesto Istoka i ući udoigravanje.
NEW YORK, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - New Jersey Netsi ili Cleveland Cavalliersi - zadnje će kolo regularne NBA sezone odlučiti koja će od ovih momčadi zauzeti osmo mjesto Istoka i ući u doigravanje.

U utorak navečer Cleveland je kod kuće svladao Boston Celticse (100:86), a New jersey je u svojoj dvorani bio bolji od Washingtona (109:101). U zadnjem kolu Cavsi idu u Toronto, a Netsi u Boston i samo u slučaju da Netsi izgube Cleveland će u odigravanje jer New Jersey ima bolji međusobni omjer.

LeBron James (32,8 skokova, 6 asista) je protiv Bostona vodio svoje Cavse prema pobjedi koja ih još drži u igri za odigravanje, u kojem nisu bili sedam godina. Celticsi su prvaci Atlantske divizije i ne mogu ni napredovati ni nazadovati, pa su protiv Cavsa odmarali svoje najbolje igrače, što će vjerovatno uraditi i protiv Netsa, koji su sinoć, uz odličnu igru svije dvije zvijezde Jasona Kidda (35) i Vincea Cartera (26), svladali Washington. Odličnu igru pružio je i hrvatski košarkaš Zoran Planinić koji je za 21 minutu imao 12 poena (šut 4:7, trice 2:3), 2 skoka i asist.

Chicago Bullsi su pobjedom protiv New Yorka osigurali četvrto mjesto Istoka i prednost domaćeg terena u 1. kolu doigravanja. Bullsi u doigravanju nisu bili od 1998. kada je za njih igrao i naš Toni Kukoč, koji je sinoć u porazu svojeg Milwaukeea od Toronta (127:109) bio vrlo dobar sa 11 poena (šut 5:9, trice 1:4), 10 skokova i 5 asista za 36 minuta igre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙