FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Miami po treći puta pokleknuo u produžetku protiv Indiane

NEW YORK, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkašima Miamija, kojisu osigurali prvu poziciju na Istoku uoči doigravanja, očito neodgovara igra Indiana Pacersa. Po treći puta ove sezone izgubili su uprodužetku od Pacersa. Sinoć je bilo 114-108 za Indianu.
NEW YORK, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkašima Miamija, koji su osigurali prvu poziciju na Istoku uoči doigravanja, očito ne odgovara igra Indiana Pacersa. Po treći puta ove sezone izgubili su u produžetku od Pacersa. Sinoć je bilo 114-108 za Indianu.

Junak pobjede bio je Stephen Jackson, koji je ubacio 29 koševa uključujući i tricu vrijednu produžetka. Odličan je bio i veteran Reggie Miller sa 31 poenom.

Kod Miamija Dwyane Wade postigao je 37 poena, a Shaquille O'Neal 24 koša i 13 skokova.

Produžetak se igrao i u Chicagu, gdje su domaći Bullsi protiv Clevelanda slavili sa 102-90. Novak Ben Gordon upisao je 21 koš i 8 asistencija, Antonio Davis 17, a Tyson Chandler 15 poena.

Chicago je igrao bez svog najboljeg strijelca Eddya Currya, koji je primljen u bolnicu zbog nepravilnog srčanog ritma.

Minnesota je u borbi za ulazak u doigravanje došla do značajne pobjede 105-96 u gostima kod LA Lakersa. U redovima gostiju sedmorica igrača imali su dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je Kevin Garnett sa 23 koša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙