FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 17. travnja

ZAGREB, 17. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zanedjelju, 17. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 17. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 17. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Sjednica Glavnog odbora Demokratskog centra (DC) na kojoj će biti utvrđena načela izbornog programa i kampanje za lokalne izbore, a očekuje se i donošenje odluke o samostalnom izlasku na izbore i prijeizbornim koalicijama po županijama (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 10 sati).

ZAGREB - Manifestacija predstavnika židovske nacionalne manjine Grada Zagreba povodom "Edikta o toleranciji" Josipa II iz 1782. godine. o kojem će prof. Ivo Goldstein održati predavanje, a potom slijedi projekcija filmova, nastup kletzmer sastava i plesne skupine (Židovska općina, Palmotićeva 16, početak u 11 sati).

ZAGREB - Susret 3. kola košarkaške Ožujsko Lige za prvaka Zagreb - Zadar (18.00 sati).

OSIJEK - Članovi nadzornog odbora i Uprave poljoprivrednog kombinata "Valpovo" dd na konferenciji za novinare govorit će o promjeni vlasničke strukture nakon koje su mali dioničari postalici vlasnicima 93 posto dionica tvrtke te odluci Vlade RH koja je kobinatu otpisala dug od 57 milijuna kuna (Tvornica stočne hrane "Valpovka" u 9 sati).

OSIJEK - Finale Hrvatskog rukometnog kupa (16 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙