FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za subotu, 16. travnja

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 16. travnja.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 16. travnja.

LUXEMBOURG - Drugi i završni dan neformalnog sastanka ministara vanjskih poslova Europske unije na kojem ministri razgovaraju o aktualnim vanjskopolitičkim pitanjima. Ministrima zemalja članica na radnom ručku pridružit će se njihovi kolege iz kandidatskih i pristupajućih zemalja. Hrvatsku će predstavljati ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović.

Iako rasprava o Hrvatskoj nije predviđena, iz diplomatskih izvora se doznaje da bi austrijska ministrica vanjskih poslova Ursula Plassnik mogla otvoriti pitanje početka pristupnih pregovora, koji su odgođeni dok se unutar Europske unije ne postigne suglasnost da Hrvatska u potpunosti surađuje s Haškim sudom.

WASHINGTON - Proljetno zasjedanje Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda na kojem će sudjelovati i hrvatsko izaslanstvo u kojem će biti ministar financija Ivan Šuker i guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski.

NEW DELHI - Pakistanski predsjednik Pervez Musharraf stiže u

posjet Indiji

BOUAKE, Obala Bjelokosti - Pobunjeničke oružane snage sastaju se s vojskom Obale Bjelokosti u pobunjeničkom uporištu Bouake kako bi dogovorili datum razoružanja i formiranje jedinstvne nacionalne vojske.

BUDIMPEŠTA - Dan sjećanja na žrtve holokausta koji će se obilježiti maršom židovske skupine mladeži Hasomer Hacair od ulice Dohany gdje je sinagoga do Dunava i formiranja lanca s bakljama.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Serđo Obratov

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Maša Taušan

Navečer: Duška Gerić Koren

Tel: **385 1 4808 645

Fax:**385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙