FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospićanin uhićen zbog silovanja američke košarkašice

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Zbog sumnje da je silovao28-godišnju američku košarkašicu koja igra za KKGospić-Industrogradnju policija je jučer uhitila 57-godišnjeg J.M. izBilaja, doznaje se danas u Policijskoj upravi ličko-senjskoj.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Zbog sumnje da je silovao 28-godišnju američku košarkašicu koja igra za KK Gospić-Industrogradnju policija je jučer uhitila 57-godišnjeg J.M. iz Bilaja, doznaje se danas u Policijskoj upravi ličko-senjskoj.

Uhićeni 57-godišnjak osumnjičen je da je američku košarkašicu I.K.M.J. silovao prije dva dana u gospićkom hotelu "Ante" u kojemu žrtva i stanuje.

Košarkašica je policiji prijavila da je osumnjičeni, za kojega jedne današnje dnevne novine pišu da je vlasnik hotela "Ante", usred dana, oko 15 sati pokucao na vrata njene sobe i silovao ju.

Izvještavajući o ovom događaju gospićka je policija, suprotno dosadašnjoj praksi objavila ime i prezime žrtve, a sam je događaj specifičnim policijskim rječnikom opisan do detalja kakvi se mogu naći u mekšim pornografskim časopisima.

"...J. M. povlači s nje ogrtač koji je djelomično ogolio njeno tijelo i pritom primjetio da na sebi ispod ogrtača nema druge odjeće te se hvata za dio tijela - svoj spolni organ, zatim ju je uzeo oko pojasa privukavši je prema sebi, drugu ruku stavio na golo spolovilo, a zatim prst u analni otvor...", citat je iz dijela jedne rečenice službenog policijskog izvješća namijenjenog novinarima.

I dok je identitet žrtve u potpunosti otkriven, policija po tradiciji nije objavila ime navodnog počinitelja zločina koji je jutros priveden istražnom sucu gospićkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙