FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 3. travnja

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 3. travnja.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 3. travnja.

ZAGREB - Predsjednica Hrvatske narodne stranke i nositeljica liste HNS-a za Grad Zagreb na predstojećim lokalnim izborima Vesna Pusić družit će se s građanima na Trešnjevačkoj tržnici (9,30 sati), gdje će u okviru tradicionalne HNS-ove akcije "Vratimo trešnje u trešnjevačka dvorišta" dijeliti sadnice trešanja. Nakon toga će uz kavu razgovarati s građanima na Trgu P. Preradovića (10,25 sati).

ROVINJ - U okviru dvodnevnog posjeta Istri i Rijeci, članovi visoke delegacije talijanskih stranaka desnog centra Forza Italije talijanskog premijera Silvija Berlusconja održat će u Rovinju konferenciju za novinare. Izaslanstvo boravi u Istri i Rijeci na poziv Talijanske unije, a delegaciju čine zastupnici Forza Italije Renato Brunetta, koji je i osobni savjetnik za gospodarska pitanja predsjednika talijanske vlade, i Giulio Camber te vijećnik u Skupštini regije Friuli Venezia Giulia Isidoro Gottardo (Centar za povijesna istraživanja, 10 sati).

RETKOVCI - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks bit će krsni kum malom Anti, devetom djetetu obitelji Ivana i Kate Škvorca iz Retkovca u općini Ivankovo u Županiji vukovarsko-srijemskoj. Sakrament krštenja bit će upriličen u Župi Preslavnog Imena Marijina u Retkovcima (11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Kristal i ploha" likovnog umjetnika Ivana Picelja bit će u Galeriji Klovićevi dvori gdje će predstaviti svoje brojne radove - slike, grafike, reljefe, fotografije, dizajnerska rješenja - nastale od 1951. do danas, (Jezuitski trg 4, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne/navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙