FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: i dalje se preusmjerava promet u Dežanovcui

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja, na križanjudržavne ceste D26 (Daruvar-Pakrac) i županijske ceste ŽC3169 uDežanovcu, promet je preusmjeren na pravacGarešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja, na križanju državne ceste D26 (Daruvar-Pakrac) i županijske ceste ŽC3169 u Dežanovcu, promet je preusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, izvijestio je jutros HAK.

Normaliziran je promet Starom Karlovačkom cestom kod Klinča Sela.

Zbog jake bure most Dubrovnik i dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag zatvoreni su za vozila I. kategorije (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle).

Promet je srednje gustoće na većini cesta i prometuje se bez većih zastoja po suhim kolnicima. Na cestama, gdje su u tijeku radovi, upućuju se vozači da prate prometnu signalizaciju. Bočni udari vjetra usporavaju promet na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Jak bočni vjetar, na mahove olujni, usporava promet dionicom autoceste A1 Split-Zagreb, od južnog portala tunela Sv. Rok do mosta Maslenica.

Zbog radova je zatvoren dio voznog traka obilaznice Zagreba, Buzin smjer Lučko, uz ograničenje brzine na 60 km/h, (27+500 do 25+600 km), kao i dio preticajnog traka, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor, (te dio servisne ceste čvora Lučko jug iz smjera Bregane). Na tim se mjestima zbog radova u vrijeme pojačanog prometa formiraju kolone vozila.

Na kraćim dionicama autoceste A3 Zagreb-Lipovac, kod Popovače (117.+700 km - 114. km), i Kutine (108.+650km-104.+200km) smjer sjever, zbog radova vozi se samo preticajnim trakom dok je promet preko nadvožnjaka Ivanić Grad reguliran svjetlosnom signalizacijom i teče naizmjenično, a kod Lužana (183.+670km - 188.+165 km) prometuje se dvosmjerno sjevernim kolničkim trakom.

Promet je usporen, zbog radova, na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, u smjeru Splita od Vrpolja prema Dugopolju (od 336. do 338. km).

Upozoravamo na moguće odrone, zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te duž Jadranske magistrale.

Do daljnjega, zbog radova, uvodi se privremena regulacija, prometovanja preko Krčkog mosta, gdje je brzina vožnje ograničena na 40km/h.

Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙