FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pjevačica Paula Abdul optužena

LOS ANGELES, 25. ožujka 2005. (Hina) - Američka pjevačica Paula Abduloptužena je u četvrtak za izazivanje i bježanje sa mjesta prometnenesreće, nakon što se navodno sudarila sa jednim automobilom na jednomod "ozloglašeno" zakrčenih prometom autoputova u Los Angelesu.
LOS ANGELES, 25. ožujka 2005. (Hina) - Američka pjevačica Paula Abdul optužena je u četvrtak za izazivanje i bježanje sa mjesta prometne nesreće, nakon što se navodno sudarila sa jednim automobilom na jednom od "ozloglašeno" zakrčenih prometom autoputova u Los Angelesu.

Abdul, koja je i sudac u televizijskom natjecanju "Američki idol" optužena je nakon što je njena navodna žrtva zapisala broj registarskih tablica Abdulinog automobila i usnimila kamerom na mobitelu njezin automobil.

Taj manji prekršaj kažnjava se maksimalnom kaznom od šest mjeseci zatvora i sa tisuću dolara novčane kazne.

Odvjetnik pjevačice, Neil Meyer rekao je da se Abdul propustila zaustaviti, jer nije bila svjesna tog "malog kontakta". Meyer je kazao ovaj tjedan, da je pjevačica, nakon što je saznala da je utvrđeno da je sudjelovala u prometnoj nesreći, odmah preuzela svu odgovornost i platila 775 dolara za popravak manjeg oštećenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙