FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldo se ispričao nakon što je navijače gađao bocom

MADRID, 21. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Iako još ima devet kola dokraja španjolskog nogometnog prvenstva, za Real Madrid ova je sezonapraktično završena. Ispali su iz Lige prvaka, a u prvenstvu zaostaju11 bodova za vodećom Barcelonom. Nezadovoljstvo navijača kraljevskogkluba je veliko, a u posljednje vrijeme najčešće je na meti brazilskireprezentativac Ronaldo.
MADRID, 21. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Iako još ima devet kola do kraja španjolskog nogometnog prvenstva, za Real Madrid ova je sezona praktično završena. Ispali su iz Lige prvaka, a u prvenstvu zaostaju 11 bodova za vodećom Barcelonom. Nezadovoljstvo navijača kraljevskog kluba je veliko, a u posljednje vrijeme najčešće je na meti brazilski reprezentativac Ronaldo.

Tako je bilo i u nedjeljnom prvenstvenom susretu u Madridu u kojem je Real dobio Malagu 1:0. Pet minuta prije kraja susreta Ronaldo je zamijenjen, a njegov odlazak s terena domaći su navijači popratili zvižducima. Ni Ronaldo im nije ostao dužan. Prema tribinama je bacio plastičnu bocu s vodom.

U ponedjeljak, kad su se strasti smirile, Brazilac se odlučio ispričati.

"Prilikom izlaska, kad sam već bio blizu klupe za rezerve, dvojica mladića su me vrijeđala. Uzvikivali su rasističke uvrede na moj i račun moje majke. Znam da sam pogriješio što sam bacio bocu, ali uvrede su doista bile ružne", objasnio je Ronaldo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙