FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VSE: izvanredna revizija VIN-a

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Varaždinska burza provela jeizvanrednu reviziju svog dioničkog indeksa VIN, iz čijeg su izračunaisključene dionice turističke tvrtke Anita iz Vrsara, zbog spajanjatog društva s rovinjskim Jadran-turistom u novo društvo, Maistra d.d.,a novi izračun indeksa primjenjuje se od danas, izvijestili su saVaraždinske burze.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Varaždinska burza provela je izvanrednu reviziju svog dioničkog indeksa VIN, iz čijeg su izračuna isključene dionice turističke tvrtke Anita iz Vrsara, zbog spajanja tog društva s rovinjskim Jadran-turistom u novo društvo, Maistra d.d., a novi izračun indeksa primjenjuje se od danas, izvijestili su sa Varaždinske burze.

U novom izračunu VIN-a od danas su tako dionice 11 društava - Ericcsona Nikole Tesle, Hotela Makarska, Hotela Rabac, Dom Holdinga, Lucidusa, Proficija, Petrokemije, ZIF-a Slavonskog, SN Holdinga, Varteksa i Validusa.

Zbog spajanja jučer je bio i zadnji trgovinski dan dionicama Anite i Jadranturista u segmentu Slobodno tržište Varaždinske burze, dok će se od danas u toj kotaciji moći trgovati dionicama Maistre, i to pod oznakom MAIS-R-A.

U Slobodno je tržište, naime, uvršteno 10,25 milijun redovnih dionica rovinjske Maistre, čiji temeljni kapital iznosi 1,12 milijardi kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙