FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mourinho najavio tužbu

LONDON, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Trener engleskog nogometnogpremierligaša Chelsea, Joe Mourinho najavio je sudsku tužbu protivpredsjednika sudačke komisije Europske nogometne federacije (UEFA),Volkera Rotha, nakon što ga je ovaj nazvao "neprijateljem nogometa".
LONDON, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Trener engleskog nogometnog premierligaša Chelsea, Joe Mourinho najavio je sudsku tužbu protiv predsjednika sudačke komisije Europske nogometne federacije (UEFA), Volkera Rotha, nakon što ga je ovaj nazvao "neprijateljem nogometa".

"Roth se može javno ispričati ili će cijeli slučaj završiti na sudu," poručio je portugalski nogometni stručnjak, koji u posljednje vrijeme ne silazi s naslovnih stranica britanskih tiskovina. Od kada je došao za kormilo londonskog Bluesa Mourinho niže neprijatelje. Zaratio je s menadžerima Manchester Uniteda i Arsenala, Alexom Fergusonom i Arsene Wengerom, s dijelom engleskog tiska, s trenerom Barcelone Frankom Rijkardom, a sada i sa sudačkom organizacijom.

Roth je napao Morinha, nakon što je jedan od najboljih sudaca na svijetu, Anders Frisk najavio prekid sudačke karijere jer ga je Mourinho prozvao zbog suđenja u dvoboju Barcelona - Chelsea. Osim Mourinha, švedskog suca su kritizirali i britanski mediji, a potom su zaredale i telefonske prijetnje smrću.

"Nisam ja kriv što se Frisk oprostio od suđenja. Kritika je sastavni dio sporta. Igrače i trenere neprestano kritiziraju, zašto bi suci bili izuzetak," dodao je Portugalac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙