FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Batistuta završio karijeru

BUENOS AIRES, 14. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Najbolji strijelac upovijesti argentinske reprezentacije Gabriel Batistuta (36) odlučio jezavršiti bogatu karijeru.
BUENOS AIRES, 14. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Najbolji strijelac u povijesti argentinske reprezentacije Gabriel Batistuta (36) odlučio je završiti bogatu karijeru.

Definitivno prestajem sa igranjem i zahvaljujem svima koji su mi omogućili uspješnu karijeru, kazao je Batistuta, dodavši kako će ostati u nogometu jer dovršava trenerski studij.

Argentinac je slavu stekao igrajući za argentinsku reprezentaciju, za koju je postigao 56 pogodaka u 78 utakmica, te u Italiji igrajući za Fiorentinu i AS Romu, a karijeru je završio kao član katarskog Al Arabia. Zadnju sezonu neće pamtiti po dobrome, budući da je zbog čestih ozljeda za Al Arabi igrao tek triput bez postignutog pogotka.

Profesionalnu karijeru Batistuta je započeo 1989. u Newell´s Old Boys, potom igra za River Plate i Boca Juniorse, a 1991. odlazi u Fiorentina za koju uspješno igra devet sezona. Argentinac 2000. prelazi u Romu, a kratko vrijeme prije odlaska u Katar igrao je i za milanski Inter.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙