FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa bi u ponedjeljak mogao napustiti bolnicu

RIM, 12. ožujka 2005. (Hina/AR) - Ivan Pavao II. mogao bi napustitibolnicu Gemelli u ponedjeljak ili utorak, rekao je danas otac RichardNitschke nakon što je bio u Papinu bolničkom apartmanu.
RIM, 12. ožujka 2005. (Hina/AR) - Ivan Pavao II. mogao bi napustiti bolnicu Gemelli u ponedjeljak ili utorak, rekao je danas otac Richard Nitschke nakon što je bio u Papinu bolničkom apartmanu.

Otac Richard Nitschke, koji je došao u Rim sa skupinom poljskih vjernika iz Wadowica, rodnog grada Karola Wojtyle, rekao je kako mu je o izlasku Ivana Pavla II. iz bolnice govorio Papin osobni tajnik Stanislaw Dziwisz.

"Papin osobni tajnik nam je rekao kako se zdravstveno stanje Ivana Pavla II. stalno poboljšava i da bi mogao izići iz bolnice u ponedjeljak ili utorak", rekao je otac Nitschke.

Za ponedjeljak je najavljeno i objavljivanje novog bolničkog biltena o zdravstvenom stanju Ivana Pavla II. koji je u bolnicu smješten 24. veljače zbog respiratorne krize.

U nedjelju bi se Papa na angelus, koji će u njegovo ime sa Trga svetog Petra pročitati mons. Leonardo Sandri, trebao pojaviti na prozoru bolnice Gemelli i blagosloviti prisutne. Još se ne zna hoće li i govoriti. Šef ureda za tisak Svete Stolice Joaqin Navarro Valls rekao je kako Papa može sve iznenaditi, te da je već govorio sa svojim suradnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙