FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vladimir Šeks uputio pismo predsjedniku indijskog parlamenta

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks je uputio pismo predsjedniku indijskog parlamentaSomnathu Chatterjeeu, u kojemu je njemu osobno i drugim najvišimindijskim dužnosnicima, u ime svoje obitelji, izrazio zahvalnost zapomoć i iznimnu pažnju iskazanu nakon tragične smrti njegova sinaDomagoja u indijskoj saveznoj državi Goi, priopćio je u petak Uredpredsjednika Sabora.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks je uputio pismo predsjedniku indijskog parlamenta Somnathu Chatterjeeu, u kojemu je njemu osobno i drugim najvišim indijskim dužnosnicima, u ime svoje obitelji, izrazio zahvalnost za pomoć i iznimnu pažnju iskazanu nakon tragične smrti njegova sina Domagoja u indijskoj saveznoj državi Goi, priopćio je u petak Ured predsjednika Sabora.

"Poštovani gospodine predsjedniče, u ovom tužnom i tragičnom trenutku za mene i moju obitelj, želim Vam se najtoplije zahvaliti na brizi koju ste prema meni i mojoj obitelji iskazali za vrijeme mog posljednjeg boravka u prijateljskoj Indiji. Iznimno cijenim Vašu osobnu pažnju u vremenu kada je meni i mojoj obitelji najteže. Uvijek ću pamtiti Vaš topli i prijateljski čin u teškim trenucima neizvjesnosti i nevjerice koje sam posljednjih dana proživljavao. Samo se u osobito teškim okolnostima prepoznaju pravi prijatelji, a znaci pažnje, brige i suosjećanja, učinjeni u takvim vremenima, ne zaboravljaju se.

Iskreno sam dirnut i pažnjom koju su mi pružili svi najviši indijski dužnosnici, posebno predsjednik Vlade Indije, g. Manmohan Singh, te indijski veleposlanik u Zagrebu, g. Aneil Mathrani, kao i djelatnici indijskog veleposlanstva u Hrvatskoj. Oni su mi za vrijeme mog boravka u Indiji pružili svu potrebnu pomoć i iskazali prijateljsku brigu u teškim trenucima nakon tragične smrti moga sina.

Gospodine predsjedniče, uvaženi kolega, još jedanput Vam se, u ime moje obitelji i moje osobno, iskreno zahvaljujem", stoji u pismu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙