FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Euroherc osiguranje sponzor vaterpolista Mladosti i u 2005. godini

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Potpisivanjem novog godišnjegsponzorskog ugovora s najboljom osiguravateljskom kućom u našojzemlji u prošloj godini svorili smo uvjete za još bolje rezutate našegkluba, kojeg već ove subote čeka posljednja utakmica Eurolige protivtalijanskog prvaka Pro Recca, rekao je danas prilikom potpisivanjaugovora s Euroherc osiguranjem, direktor VK Mladosti Perica Bukić.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Potpisivanjem novog godišnjeg sponzorskog ugovora s najboljom osiguravateljskom kućom u našoj zemlji u prošloj godini svorili smo uvjete za još bolje rezutate našeg kluba, kojeg već ove subote čeka posljednja utakmica Eurolige protiv talijanskog prvaka Pro Recca, rekao je danas prilikom potpisivanja ugovora s Euroherc osiguranjem, direktor VK Mladosti Perica Bukić.

Član uprave Euroherc osiguranja Gojko Marić istaknuo je da je nakon prošlogodišnjeg, prvog ugovora s varerpolskim klubom Mladosti, Euroherc napravio još nekoliko značajnih poslovnih poteza zbog čega je od Hrvatske gospodarske komore dobio nagradu "Zlatna kuna" za najbolju osiguravateljsku kuću u Hrvatskoj.

Svečanom činu potpisivanja milijun kuna vrijednog sponzorskog ugovora u prostorijama Euroherc osiguranja bio je nazočan trener Mladosti Ozren Bonačić i svi igrači VK Mladosti, koji su uvjereni da u subotu mogu pobijediti jednu od najbolih vaterpolskih momčadi svijeta. "Istina je da se mi igramo sve bolje i da naši rezultati protiv naših ponajboljih momčadi Primorja i Juga nisu slučajni", rekao je Bonačić ističući da će njegova momčad u susretu s Pro Reccom ići na pobjedu bez obzira na rezultat utakmice između Barcelonete i Jadrana iz Herceg Novog.

"Za nas je olakotna okolnost što se susret u Barceloni igra ranije, a mi možemo računati na prolaz u četvrtfinale samo ako Barceloneta pobijedi, jer bi tada dalje otišli mi i Pro Recco, koji je bez obzira na rezultat iz Zagrteba osigurao plasman među osam najboljih klubova Europe", rekao je kapetan "žabaca" Vjekoslav Kobešćak.

Utakmica između Mladosti i Pro Recca igra se u 17. sati na plivalištu Mladosti na savi, a ulaz je slobodan.

VK Mladost od ove sezone planira oformiti i žensku vaterolsku ekipu, a ta zadaća povjerena je mladom treneru Tončiju Ančiću, koji je četiri godine radio sa vaterpolisticama u najjačoj vaterpolskoj ligi na svijetu u Italiji, a po njegovim riječima tek nakon nekoliko godina stručnog i sustavnog rada sa djevojkama u većini vodećih klubova može se očekivati i formiranje ženske vaterpolske lige i kod nas.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙