FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Engleska: izvrijeđan Kamerunac Etoo

LONDON, 9. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Ispadanje Barcelone učetvrtfinalu Lige prvaka u Londonu od Chelsea teško je palo KameruncuSamuelu Etou, koji je na putu prema svlačionici rasitički vrijeđaojedan od engleskih redara.
LONDON, 9. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Ispadanje Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka u Londonu od Chelsea teško je palo Kameruncu Samuelu Etou, koji je na putu prema svlačionici rasitički vrijeđao jedan od engleskih redara.

"Nazvao me majmunom više puta, a potom je pobjegao kad sam krenuo na njega. U životu nisam bio tako ljut", kazao je Etoo novinarima, a najavio je i tužbu protiv Chelsea, u kojoj mora navesti ime barem jednog svjedoka događaja.

Nije to bio jedini incident na utakmici jer je na kraju jedan od trenera Chelsea Andre Villas vrijeđao klupu Barcelone, a navodno su očevici vidjeli i pljuvanje u koje su bili umiješani Villas, trener Barcelone Frank Rijkaard i Ronaldinho.

Eto je upozorio i na nepristojno ponašanje glavnoga trenera Chelsea Jose Mouirinha.

"On je cijelo vrijeme upućivao zlurade grimase spram naše klupe. Ako Chelsea bude prvak bit će to kobno za europski nogomet. Oni su zapravo vrlo loša momčad, kojoj smo mi maksimalno pomogli na početku utakmice, a kasnije i sudac. Kažu da je Pierluigi Collina najbolji sudac svijeta, a za mene je daleko najgori", kazao je kamerunac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙