FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u unutrašnjosti snijeg; na cestama dva specijalna tereta

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - U sjevernoj, sjeverozapadnojHrvatskoj i Slavoniji mjestimice pada snijeg, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - U sjevernoj, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji mjestimice pada snijeg, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Lici. Kroz Gorski kotar kolnici su mokri i moguća je poledica. Na autocesti Zagreb-Split, na području Maslenice i tunela Sveti Rok ima jakih bočnih udara vjetra.

Još danas se prevozi izvanredni teret na relaciji: Vinkovci- A3- Zagreb- ZG obilaznica-Lučko-Kerestinec. Krenuo je u 5 sati a dolazak na odredište je predviđen oko 12 sati.

Danas je počeo i prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji Slavonski Brod "Đuro Đaković"-A3-Ivanić Grad-Zagreb-radilište mosta Zaprešić.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je na snazi zabrana vožnje državnim cestama: D42 Saborsko-Selište,

D43 Đurđevac-Bjelovar, D25 Gospić-Karlobag i ŽC5034 Vrbovsko-Ravna Gora.

Na GP Bajakovo povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila. Svim ostalim prijelazima vozila prometuju bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove redovno po redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙