FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebovog nogometaša Marka Maksimovića napala četvorica huligana

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Nogometaša NK Zagreb i reprezentativcamlade nogometne reprezentacije BiH Marka Maksimovića jučer suposlijepodne, nakon kup utakmice Zagreb-Hajduk, napala četvoricahuligana, od kojih ga je jedan udario šakom u glavu, izvijestila jedanas zagrebačka policija.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Nogometaša NK Zagreb i reprezentativca mlade nogometne reprezentacije BiH Marka Maksimovića jučer su poslijepodne, nakon kup utakmice Zagreb-Hajduk, napala četvorica huligana, od kojih ga je jedan udario šakom u glavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

U napadu četvorice huligana, koji su bili bez vidljivih navijačkih oznaka, 21-godišnji nogometaš nije ozlijeđen.

Prema policijskom izviješću, huligani su Maksimovića nakon utakmice, oko 17,20 sati, presreli ispred športske kladionice u blizini stadiona i počeli vrijeđati. Napadači su potom mladog nogometaša zatražili da im preda kopačke koje je nosio u vrećici, no budući je on to odbio, jedan ga je mladić udario šakom u glavu. Maksimović je potom ušao u kladionicu, a napadači su pobjegli.

Napad na Maksimovića, inače bivšeg nogometaša banjalučkog Borca, nije bio jedini nasilnički izgred nakon utakmice. Naime, trojica nepoznatih huligana natjerala su 24-godišnjeg navijača Hajduka da izađe iz tramvaja na stanici kod Miramarske ulice. Mladića su po izlasku okružila četvorica nasilnika i zatražila ga da im preda navijačku zastavu Hajduka. Kada je mladić to odbio nasilnici su ga počeli rukama udarati po tijelu, a kada je pao na tlo nastavili su ga udarati nogama po glavi i tijelu.

U policiji kažu da je napad trajao nekoliko minuta, nakon čega su nasilnici pobjegli, ostavivši krvavog mladića na cesti. U KB Merkur liječnici su utvrdili da teško ozlijeđen 24-godišnjak ima dvije posjekotine na glavi, natučenu čeljust i prsni koš te potres mozga, pa je zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙