FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael skeptičan glede prekida vatre palestinskih skupina

JERUZALEM , 9. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Službeni Izrael skeptičanje u pogledu načelnog dogovora raznih palestinskih naoružanih skupinao prekidu vatre, izjavio je u srijedu visoki izraelski dužnosnik kojije želio ostati anoniman.
JERUZALEM , 9. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Službeni Izrael skeptičan je u pogledu načelnog dogovora raznih palestinskih naoružanih skupina o prekidu vatre, izjavio je u srijedu visoki izraelski dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

"Dok se palestinske terorističke skupine ne razoružaju i ne raspuste predstavljat će opasnost. Svi dogovori koji bi mogli biti zaključeni među njima, a cilj im je mir, zapravo imaju privremeni karakter", kazao je spomenuti dužnosnik za France presse.

On je aludirao na izjavu koju je za program izraelskog radija dao general Jibril Rajub, savjetnik za nacionalnu sigurnost u predsjedništvu Palestinske samouprave, a odnosi se na dogovor palestinskih naoružanih skupina o prekidu vatre na području Izraela i na okupiranim teritorijima.

"Borba protiv terorizma ne podnosi kompromis. Ona mora biti dugotrajna i bez milosti, a dobro znamo da Hamas želi sudjelovati u izborima kako bi njegovi predstavnici u parlament ušli s kalašnjikovima. Na taj se način ne provode demokratske reforme. Dobra volja predsjednika Palestinske samouprave Mahmuda Abasa pohvalna je, ali nedovoljna. Od terorista treba tražiti da predaju oružje", smatra izraelski dužnosnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙