FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio potpredsjednika Europske investicijske banke

ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je potpredsjednika Europske investicijske banke Wolfanga Rotha,priopćio je u utorak Ured predsjednika.
ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je potpredsjednika Europske investicijske banke Wolfanga Rotha, priopćio je u utorak Ured predsjednika.

Kako se kaže u priopćenju, razgovaralo se o dosadašnjem financiranju Europske investicijske banke (EIB), a Roth je podsjetio da je EIB do sada financirala deset projekata u javnom sektoru te četiri projekta financirana kroz globalne zajmove bankama za financiranje malih i srednjih poduzeća.

Potpredsjednik EIB-a naglasio je kako je Europska investicijska banka i dalje zainteresirana za pružanje financijske potpore, u skladu s hrvatskim prioritetima, posebno u financiranju projekata namijenjenim razvoju infrastrukture, dodaje priopćenje.

Osim toga, EIB planira aktivno sudjelovati u projektima koji će se sufinancirati iz pretpristupnih fondova EU, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙