FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australke sve deblje i sve manje zainteresirane za seks

CANBERRA, 8. ožujka 2005. (Hina) - Australske žene deblje su i manjezainteresirane za spolne odnose nego prije deset godina, a sve ih višeživi samo i nema djece, navodi se u vladinom izvješću objavljenom uutorak povodom Međunarodnog dana žena.
CANBERRA, 8. ožujka 2005. (Hina) - Australske žene deblje su i manje zainteresirane za spolne odnose nego prije deset godina, a sve ih više živi samo i nema djece, navodi se u vladinom izvješću objavljenom u utorak povodom Međunarodnog dana žena.

Izvješće "Žene u Australiji" također pokazuje da se gotovo tri četvrtine Australki ne bavi nikakvim tjelesnim aktivnostima, te da one i dalje zarađuju manje od suprotnog spola - primajući prosječno oko 84 posto plaće muškaraca.

Međutim, zaposlenost žena dosegnula je novi rekord - radi oko 66 posto žena - a po prvi puta broj žena koje studiraju nadmašio je broj muškaraca.

"Na današnji dan proslavit ćemo te uspjehe i obvezati se da ćemo i dalje raditi na jačanju položaja žena u Australiji", navodi se u priopćenju ministrice obitelji Kay Patterson.

Izvješće je pokazalo da više od polovice Australki nije zainteresirano za seks, četvrtina ne želi imati djecu, oko 43 posto Australki ima preveliku tjelesnu težinu, a 17 posto je gojazno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙