FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biciklizam: Voigt prvi pobjednik na "Pro Touru"

ISSY-LES-MOULINEAUX, 6. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Njemački biciklistJens Voigt prvi je pobjednik neke utrke koja se boduje za "Pro Tour" upovijesti. Voigt je najbrže odvezao četiri kilometra dugačak prologtradicionalne jednotjedne utrke "Paris - Nice" vožene u pariškompredgrađu Issy-les-Moulineaux, prve utrke iz ovogodišnjeg kalendaranovoosnovanog "Pro Toura".
ISSY-LES-MOULINEAUX, 6. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Njemački biciklist Jens Voigt prvi je pobjednik neke utrke koja se boduje za "Pro Tour" u povijesti. Voigt je najbrže odvezao četiri kilometra dugačak prolog tradicionalne jednotjedne utrke "Paris - Nice" vožene u pariškom predgrađu Issy-les-Moulineaux, prve utrke iz ovogodišnjeg kalendara novoosnovanog "Pro Toura".

Voigt je zadanu stazu prešao za 5:15 minuta, što je bilo za dvije sekunde brže od drugoplasiranog Švicarca Fabiana Cancellare, te tri od trećega Nizozemca Erika Dekkera.

Zanimljivo, šesterostruki pobjednik "Tour de Francea" Lance Armstrong ostvario je tek 140. vrijeme sa 27 sekundi zaostatka za Voigtom.

REZULTATI:

1. Jens Voigt (Njem/CSC) 5:15

2. Fabian Cancellara (Švi/Fassa Bortolo) 2

3. Erik Dekker (Niz/Rabobank) 3

4. Vladimir Gusev (Rus/CSC) 3

5. Sylvain Chavanel (Fra/Cofidis) 4

6. Nico Mattan (Bel/Davitamon-Lotto) 4

7. Alberto Contador (Špa/Liberty Seguros) 4

8. David Zabriskie (SAD/CSC) 5

9. Oscar Pereiro (Špa/Phonak) 6

10. Michael Rogers (Aus/Quick Step) 6

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙