FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši Sex Pistol: Na televiziji se previše psuje

LONDON, 5. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Želite li biti anarhist?Izgleda da barem jedan od bivših članova punk grupe Sex Pistols, danassredovječni gospodin i otac dvoje djece, više ne želi.
LONDON, 5. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Želite li biti anarhist? Izgleda da barem jedan od bivših članova punk grupe Sex Pistols, danas sredovječni gospodin i otac dvoje djece, više ne želi.

Bivši basist Sex Pistolsa Glen Matlock zatražio je, naime, da se prekine s psovanjem na televiziji, gotovo 30 godina nakon što je njegova grupa izazvala do tada nezapamćeni skandal u Britaniji upotrijebivši nekoliko sočnih kletvi tijekom televizijskog nastupa uživo.

"Jadno je kada ljudi psuju samo psovanja radi. Nešto se s time mora poduzeti", rekao je Matlock u televizijskom intervjuu na postaji Channel 4. Dodao je da ga strašno nervira kada mu djeca čuju opscene riječi u eteru.

Matlock je supotpisnik nekih od najpoznatijih pjesama Sex Pistolsa, poput "God save The Queen" i "Anarchy In The UK". Grupu je napustio 1977. godine, a zamijenio ga je Sid Vicious.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙