FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Je li Blair mogao uspjeti kao rock zvijezda?

LONDON , 4. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Biti jedan od čelnih ljudiUjedinjenog Kraljevstva zanimljiva je stvar, no aktualni britanskipremijer Tony Blair ponekad se zapita je li mogao napraviti karijerukao rock zvijezda i pritom misli "eh, da sam bar imao petlje..."
LONDON , 4. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Biti jedan od čelnih ljudi Ujedinjenog Kraljevstva zanimljiva je stvar, no aktualni britanski premijer Tony Blair ponekad se zapita je li mogao napraviti karijeru kao rock zvijezda i pritom misli "eh, da sam bar imao petlje..."

"Još uvijek se ponekad zapitam, jesam li mogao uspjeti kao rock-zvijezda", rekao je Tony Blair, bivši frontmen grupe koja je djelovala pod nazivom "Odvratne glasine", u razgovoru za časopis Word magazine. Dijelove intervjua prenio je list The Times.

"Tada sam o bavljenju rock glazbom ozbiljno razmišljao, nije se radilo o pukom traćenju vremena. No, postupno sam ulazio u politiku i sve je nekako došlo na svoje mjesto. Kada se bavite glazbom morate biti spremni na specifične nazore i stavove u čemu se baš i nisam pronalazio, iako sam se uistinu želio baviti rock glazbom", rekao je 51-godišnji britanski premijer. Tvrdi kako je i danas vrlo uzbuđen kad upoznaje velike rock ikone iz mladosti poput primjerice Davida Bowiea ili Paula McCartneyja.

"Oni meni obično kažu - mora da je vaš posao strašno zanimljiv, a ja im odgovaram - ne u toj mjeri u kojoj je zanimljivo ono čime se bavite vi."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙