FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Passarella preuzeo Corinthians

SAO PAOLO, 4. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Nakon 14 mjeseci odmora bivšiizbornik argentinske nogometne reprezentacije Daniel Passarella (51)preuzeo je jedan od najpopularnijih brazilskih klubova, Corinthians.
SAO PAOLO, 4. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Nakon 14 mjeseci odmora bivši izbornik argentinske nogometne reprezentacije Daniel Passarella (51) preuzeo je jedan od najpopularnijih brazilskih klubova, Corinthians.

Passarella je potpisao ugovor do konca 2005. godine, a zarađivat će 100.000 dolara mjesečno. Prošle godine klub iz Sao Paula je dobio financijsku potporu tvrtke Media Sports Investment (MSI), što su čelnici kluba iskoristili za kupovinu mnogih zvijezda, pa je klub dobio nadimak "brazilski Real Madrid". Najveća zvijezda kluba je argentinski reprezentativac Carlos Tevez, koji je došao iz Boca Juniorsa za 22 milijuna dolara, što je najveći transfer u povijesti južnoameričkog nogometa. Međutim, dosadašnji rezultati nisu blistavi pa je dosadašnji trener Tite dobio otkaz.

"Ne bojim se pritiska. Spremno sam prihvatio izazov i vjerujem u uspjeh," kazao je Passarella, koji je kao igrač 1978. godine u dresu argentinske vrste osvojio naslov svjetskog prvaka. Osim argentinske vrste Passarella je vodio meksički Monterrey , River Plate, Parmu i reprezentaciju Urugvaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙