FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 3. ožujka 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 3. ožujka 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

TEHERAN - Jedna Iranka je zatražila rastavu nakon osam godina braka zbog toga što se njezin suprug više od godinu dana nije otuširao, objavile su tamošnje novine. Tridesetšestogodišnja Mina je sucu u Teheranu objasnila da njezin suprug tako smrdi da su ga njegovi prijatelji, pa čak i njegova djeca, počeli prezirati. "Moj suprug je kazao da mrzi vodu i da se više ne želi tuširati", izjavila je očajna supruga. Minin je suprug prije nekoliko godina pokazivao znakove upravo suprotne fobije - opsjednutošću čistoćom. "Prije se tuširao najmanje tri puta dnevno, a ruke je prao svakih pet minuta", sjeća se Mina. "Podnosila sam ga osam godina, ali sada više ne mogu", zaključila je. List ne navodi je li sudac ispunio Minin zahtjev za rastavom braka.

SALINA - Američki avanturist Steve Fossett odlučio je nastaviti svoj put oko svijeta usprkos malih zaliha kerozina u svom zrakoplovu VirginAtlantic GlobalFlyer, objavili su organizatori njegova puta. Fossett želi preletjeti svijet bez slijetanja, a u ostvarenju tog cilja suočio se s velikim problemom - malim zalihama kerozina. Otkriveno je da zrakoplov ima 1,18 tona kerozina manje od predviđenog, a za sada nije poznato zbog čega je došlo do nedostatka goriva.

TEL AVIV - Izraelski zubar koji je dogovorio sastanak na slijepo u kavani u Tel Avivu, poželio je da žena s kojom se dogovorio za sastanak stvarno ne vidi dobro kada je shvatio da je s njom već odavno u braku, pišu izraelske dnevne novine. Supruga je sumnjala u muževu vjernost pa je preko internet stranice koju je muž često posjećivao s njim dogovorila sastanak. Služeći se lažnim imenom dopisivala se s njim tri tjedna prije nego što se na sastanku pojavila s fotografom koji je ovjekovječio muževo zaprepaštenje za uspomenu i - rastavu braka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙