FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Znanstveno-stručna konferencija

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Znanstveno-stručna konferencija
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Znanstveno-stručna konferencija

HINA - Financijski servis

Tržište novca d.d. i Ekonomski fakultet Zagreb organiziraju tradicionalnu, 8. konferenciju "HRVATSKO NOVČANO TRŽIŠTE" koja će se održati 21. i 22. travnja 2005. godine u Opatiji u hotelu "Milenij", izvijestili su danas sa Tržišta novca.

Kao središnje mjesto transparentnog povezivanja ponude i potražnje instrumenata novčanog tržišta u Hrvatskoj, Tržište novca svake godine na tradicionalnoj konferenciji okuplja više od stotinu sudionika, priznatih stručnjaka financijskog tržišta iz svih financijskih institucija.

Svrha konferencije je podupiranje daljnjeg razvoja hrvatskog novčanog tržišta, njegove transparentnosti, te naglašavanje potrebe usklađivanja regulativnog okvira.

Na konferenciji će se analizirati aktualne teme iz područja monetarne i fiskalne politike, novčanog tržišta i ekonomske znanosti. S posebnim zanimanjem očekuju se izlaganja o monetarnoj i deviznoj politici u ovoj godini, aktivnijem uključivanju državne riznice u novčano tržište, novim mogućnostima u upravljanju portfeljom investicijskih fondova, redefiniranju uloge društava za osiguranje na financijskom tržištu, utjecaju zbivanja na svjetskom financijskom tržištu na hrvatsko tržište novca i obveznice, te niz drugih tema koje će zasigurno privući pažnju sudionika.

Novost je da ovogodišnja konferencija posebnu pažnju posvećuje poslovnom čovjeku, promicanju motivacije na poslu i osobne učinkovitosti.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Drinković, Tržište novca d.d.:e-mail: info@trzistenovca.hr, telefon: 46 77 358,faks:01/ 46 77 953

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙