FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Znanstveno-stručna konferencija "Hrvatsko novčano tržište" u Opatiji

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Tržišta novca Zagreb izagrebačkog Ekonomskog fakulteta u Opatiji će se 21. i 22. travnjaodržati 8. znanstveno-stručna konferencija "Hrvatsko novčanotržište".
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Tržišta novca Zagreb i zagrebačkog Ekonomskog fakulteta u Opatiji će se 21. i 22. travnja održati 8. znanstveno-stručna konferencija "Hrvatsko novčano tržište".

Svrha je konferencije, kako su istaknuli organizatori, podupiranje daljnjeg razvoja hrvatskog novčanog tržišta, njegove transparentnosti te naglašavanje potrebe usklađivanja regulativnog okvira.

Organizatori očekuju da će konferencija okupiti više od stotinu sudionika, priznatih stručnjaka financijskog tržišta iz svih financijskih institucija.

Na konferenciji će se analizirati aktualne teme iz područja monetarne i fiskalne politike, novčanog tržišta i ekonomske znanosti. Tako se očekuju izlaganja o monetarnoj i deviznoj politici u ovoj godini, aktivnijem uključivanju državne riznice u novčano tržište, novim mogućnostima u upravljanju portfeljom investicijskih fondova, redefiniranju uloge društva za osiguranje na financijskom tržištu te utjecaju zbivanja na svjetskom financijskom tržištu na hrvatsko tržište novca i obveznice.

Novost ovogodišnje konferencije, kako su istaknuli organizatori, je što se posebna pažnja posvećuje poslovnom čovjeku, promicanju motivacije na poslu i osobne učinkovitosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙