FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slab

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - U cijeloj zemlji intenzitet prometa jeslab do srednji i vozi se uz dobru vidljivost, izvijestio je HAK u 14sati.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - U cijeloj zemlji intenzitet prometa je slab do srednji i vozi se uz dobru vidljivost, izvijestio je HAK u 14 sati.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica zbog jakog vjetra na snazi je zabrana vožnje za kamione iznad 3.5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse. Dionicom iste autoceste od Kikovice do tunela Tuhobić vozi se usporeno zbog olujnog vjetra.

Jak vjetar usporava promet i autocestom Zagreb-Split između južne strane tunela Sv. Rok i tunela Baričević zbog čega je i brzina vožnje ograničena na 60 km/h.

Zbog sniježnih su nanosa zatvorene za sav promet ceste: D25 Brušane-Karlobag i D506 Mazin-Dobroselo.

Zbog prevrtanja teretnog vozila za sva vozila je zatvorena državna cesta D47 Hrvatska Kostajnica-Dvor kod mjesta Volinje. Cesta će biti zatvorena danas do 15 sati kada bi trebalo završiti izvlačenje spomenutog vozila. Obilazni pravac je Dvor-Glina-Petrinja-H. Kostajnica i obratno.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na GP Macelj, a izlaz na Bajakovu. Ostalim prijelazima sva vozila prolaze bez dužih zadržavanja.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila, a ostali do Cresa dolaze preko Krka, linijom Valbiska-Merag. Trajekti na ostalim linijama plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙