FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivanišević: Ako pobijedimo SAD, osvojit ćemo Davis Cup

LONDON, 2. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Ako pobijedimo Amerikance uprvom kolu, Hrvatska će osvojiti Davis Cup, kazao je u razgovoru zaagenciju Reuters legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević uočidvoboja prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa SAD-Hrvatska u Carsonuovog vikenda.
LONDON, 2. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Ako pobijedimo Amerikance u prvom kolu, Hrvatska će osvojiti Davis Cup, kazao je u razgovoru za agenciju Reuters legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević uoči dvoboja prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa SAD-Hrvatska u Carsonu ovog vikenda.

SAD u gostima su svakako najteži mogući protivnik u prvom kolu, no ja sam optimist i vjerujem da Ivan Ljubičić i Mario Ančić mogu otići dokraja, pogotovu što idemo na lakšeg protivnika u četvrtfinalu, kazao je Ivanišević, dodavši kako se Ljubičić i Ančić mogu suprostaviti Andyu Roddicku i Andreu Agassiu.

Amerikanci nikad nisu bili jači, najjači server svijeta Roddick se vratio nakon ozljede i godinu i pol stanke, a i Agassi je u momčadi nakon punih pet godina. Ipak, neizmjerno vjerujem u Ljubičića i Ančića, obojica vole igrati protiv Roddicka, Ivan ga je čak mogao lako pobijediti na US Openu u godini kada je Andy bio pobjednik, kazao je Ivanišević, koji će u Carsonu biti pomoćnik našem izborniku Nikoli Piliću.

Davis Cup je za hrvatske tenisače oduvijek bio vrhunac u svakom smislu, igrati za svoju zemlju teško se može uporediti sa bilo čime. A još kada vam je protivnik SAD, motiva neće nedostajati, završio je Ivanišević.

Pobjednik dvoboja SAD - Hrvatska u četvrtfinalu ide na boljega iz susreta Rumunjska - Bjelorusija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙