FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste u unutrašnjosti Hrvatske mokre, ponegdje pada slab snijeg

ZAGREB, 26. veljače 2005. (Hina) - Ceste su posvuda u unutrašnjostiHrvatske mokre od mjestimično slabe kiše ili susnježice, a uZagrebačkoj, te Varaždinskoj i Međimurskoj županiji pada slab snijegpomiješan s kišom, u priobalju ceste su pretežno suhe, izvijestio jejutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 26. veljače 2005. (Hina) - Ceste su posvuda u unutrašnjosti Hrvatske mokre od mjestimično slabe kiše ili susnježice, a u Zagrebačkoj, te Varaždinskoj i Međimurskoj županiji pada slab snijeg pomiješan s kišom, u priobalju ceste su pretežno suhe, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Magle ima u Gorskome kotaru između Delnica i Bosiljeva, a dojavljena je i s dionice autoceste A3 Novska-Nova Gradiška-Slavonski Brod-Velika Kopanica, pa se tim dionicama vozi sporije.

Zimska oprema je nužna i obavezna na većini donedavno gorskih cesta u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, te u Lici i Slavoniji. Isto vrijedi i za područje Ćićarije, te staru cestu preko Učke.

Nakon što je sinoć D23 Senj-Vratnik-Kapela-Karlovac otvorena za sav promet, zabrana vožnje za prikoličare i tegljače ostala je na snazi za: dio stare ceste D3 kroz Gorski kotar: Vrbovsko-Kupjak-Delnice, D25 Korenica-Gospić-Karlobag,

D50 Žuta Lokva-Gospić-Gračac, D42 Saborsko-Selište, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, te D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani.

Na njima je zimska oprema obavezna za sve ostale kategorije vozila.

Cestom D506 Dobroselo- Bruvno-Mazin zbog visokog snijega i dalje ne smije nitko voziti.

Teretna vozila u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Macelj ulaze u velikom broju, a čekanje i dalje iznosi oko 8 sati.

Putnička vozila svim prijelazima prometuju bez većih poteškoća.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙