FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog snijega veliki kamioni ne mogu prema moru

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Od 13.30 zbog snijega zabranjeno jeprometovanje kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom nadionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Bosiljevo1,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Od 13.30 zbog snijega zabranjeno je prometovanje kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Bosiljevo1, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Trenutno nema prohodnog pravca kojim se mogu kamioni s prikolicom i tegljači s poluprikolicom kretati iz unutrašnjosti prema Dalmaciji, Kvarneru i Istri.

Snijeg pada u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i Gorskom kotaru te mjestimice u Slavoniji gdje smanjuje vidljivost i uzrokuje otežano prometovanje.

Kolnici su u ostalom dijelu zemlje mokri i skliski, sa mjestimice ugaženim i raskvašenim snijegom.

Zbog snijega zabranjen je ulaz u Sloveniju na GP Jurovski Brod teretnim vozilima iznad 7.5 tona koji nemaju registracijske pločice Europske unije. Pojačan je ulaz teretnih vozila u Hrvatsku na GP Macelj gdje su moguća duža čekanja preko 10 sati, putnička i teretna vozila ostalim prijelazima prometuju bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙