FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Dubai: Ljubičić u četvrtfinalu

ZAGREB/DUBAI, 24. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićplasirao se u četvrtfinale milijun dolara vrijednog ATP turnira uDubaiju. Ljubičić je nakon velike borbe u 2. kolu svladao ŠpanjolcaFernanda Verdasca sa 6-7 (4), 6-4, 7-6 (8).
ZAGREB/DUBAI, 24. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u četvrtfinale milijun dolara vrijednog ATP turnira u Dubaiju. Ljubičić je nakon velike borbe u 2. kolu svladao Španjolca Fernanda Verdasca sa 6-7 (4), 6-4, 7-6 (8).

U četvrtfinalu će Ljubičić igrati protiv Engleza Tima Henmana.

Ovo je bio drugi međusobni dvoboj Ljubičića i Verdasca, te prva pobjeda našega igrača.

Ljubičić je odlično krenuo u meč, poveo je sa 3-0 u prvom setu, a tada je dvoboj prekinut zbog kiše. Po povratku na teren bolje se snašao Verdasco, vratio "break" minusa, te potom u "tie-breaku" stigao do prvoga seta.

U drugome setu Ljubičić je oduzeo servis protivniku pri rezultatu 1-1, te tu prednost uspio očuvati do kraja te dionice igre i sa 6-4 izjednačiti omjer u setovima.

I u trećem setu naš je igrač prvi ostvario "break" ponovno pri rezultati 1-1, ali Španjolac je uspio vratiti "break" i izjednačiti na 3-3. Do kraja dvoboja oba su igrača držala svoj početni udarac, a u odlučujućoj igri spretniji i sretniji je bio Ljubičić.

Ljubičić je dosada četiri puta igrao protiv Henmana, te upisao tri pobjede uz jedan poraz. henman je slavio u prvom međusobnom dvoboju prije tri godine, a potom su uslijedila tri uspjeha našega igrača.

REZULTATI, 2. KOLO:

Mihail Južnji (Rus/7) - Rainer Schuettler (Njem) 7-5, 6-4

IVAN LJUBIČIĆ (HRV/8) - Fernando Verdasco (Špa) 6-7 (4), 6-4, 7-6 (8)

Tim Henman (VB/3) - Igor Andrejev (Rus) 7-6 (5), 6-1

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙