FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Marseille: Ljubičić u polufinalu

MARSEILLE, 11. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićplasirao se u polufinale 510.250 eura vrijednog ATP turnira uMarseilleu. Ljubičić je u dvoboju četvrtfinala sa 6-3, 6-4 svladaoNizozemca Sjenga Schalkena.
MARSEILLE, 11. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u polufinale 510.250 eura vrijednog ATP turnira u Marseilleu. Ljubičić je u dvoboju četvrtfinala sa 6-3, 6-4 svladao Nizozemca Sjenga Schalkena.

Iako je Nizozemac bolje krenuo u meč, te već na samome startu oduzeo servis Ljubičiću, naš najboljerangirani igrač uspio je vratiti "break" zaostatka već za 2-2, a potom pri svom vodstvu od 4-3 još jednom oduzeti servis Schalkenu, te dobiti prvi set sa 6-3.

Na samom startu drugoga seta Ljubičić je još jednom oduzeo servis svom protivniku, te tu prednost zadržao do kraja i drugi set okončao sa 6-4 u svoju korist.

U polufinalu će Ljubičić igrati protiv boljega iz dvoboja našega drugog igrača Marija Ančića i francuskog kvalifikanta Sebastiena De Chaunaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙