FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija Varaždinske burze u Umagu 29. i 30. travnja

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Ovogodišnja Konferencija Varaždinskeburze održat će se 29. i 30. travnja u Umagu, a bit će posvećenatemama bitnim za daljnji razvoj hrvatskog tržišta kapitala u svjetlupribližavanja Europskoj uniji, objavili su sa Varaždinske burze.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Ovogodišnja Konferencija Varaždinske burze održat će se 29. i 30. travnja u Umagu, a bit će posvećena temama bitnim za daljnji razvoj hrvatskog tržišta kapitala u svjetlu približavanja Europskoj uniji, objavili su sa Varaždinske burze.

Neovisno o dobivanju datuma za početak pregovora sa EU pred Hrvatskom su mnogobrojni izazovi harmonizacije, pa tako i na području financijskih usluga i tržišta kapitala. Stoga će se ovogodišnja konferencija baviti pitanjima poput onih koliko je domaće tržište kapitala spremno na nadolazeće promjene, koji su izazovi za financijsku industriju, kako će sloboda kretanja kapitala utjecati na tržište kapitala, kakav će utjecaj pridruživanje EU imati na brokerske kuće, banke, depozitarnu agenciju, burze, regulatore itd.

Na konferenciji će također biti riječi o nastavku privatizacije velikih državnih kompanija, o tome kako odabir privatizacijskog modela INA-e i HT-a može utjecati na razvoj domaćeg tržišta kapitala, o tome tko odlučuje o njihovoj privatizaciji te kako će Vlada interpretirati Zakon o privatizaciji INA-e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙