FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Japanski navijačima dozvola za odlazak u S.Koreju

TOKIO, 22. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Državne vlasti SjeverneKoreje dozvolile su dolazak japanskih navijača na utakmicu SjevernaKoreja - Japan, što će se u sklopu azijskih kvalifikacija za plasmanna Svjetsko prvenstvo odigrati u Pyongyangu 8. lipnja.
TOKIO, 22. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Državne vlasti Sjeverne Koreje dozvolile su dolazak japanskih navijača na utakmicu Sjeverna Koreja - Japan, što će se u sklopu azijskih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo odigrati u Pyongyangu 8. lipnja.

Sjeverna Koreja je zatražila točan broj navijača koji će doputovati na utakmicu, a procjenjuje se kako će japansku vrstu pratiti između dvije i tri tisuće navijača.

"Još uvijek nismo poslali točan broj naših navijača, no vrlo brzo ćemo razriješiti tu dvojbu," kazao je dopredsjednik japanskog nogometnog saveza, Junji Ogura.

Vlasti u Pyongyangu izdale 100 akreditacija za japanske novinare, te 50 za fotoreportere.

U prvom dvobju B skupine finalnog kruga azijskih kvalifikacija Japan je pobijedio Sjevernu Koreju 2:1. Po dvije najbolje reprezentacije iz skupine A i B plasirat će se direktno na World Cup u Njemačkoj 2006. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙