FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mirko Filipović pobijedio amerikanca Colemana

SAITAMA/ZAGREB, 20. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski borac u ultimatefightu Mirko Filipović pobijedio je danas nokautom u prvoj rundiAmerikanca Marka Colemana.
SAITAMA/ZAGREB, 20. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski borac u ultimate fightu Mirko Filipović pobijedio je danas nokautom u prvoj rundi Amerikanca Marka Colemana.

U rasprodanoj Saitama Areni, u predgrađu Tokija, u kojoj se okupilo 46.000 gledatelja, 41-godišnji američki hrvač, unatoč dugogodišnjem iskustvu, nije mogao zaustaviti Mirka Filipovića, koji je u trećoj minuti sa tri udarca lijevom rukom u glavu nokautirao vremešnog Amerikanca.

Pobjeda Mirka Filipovića nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje, jer Coleman nije uspio nametnuti svoj stil borbe na tlu.

Ova brza pobjeda Mirka Filipovića nije mogla poslužiti kao provjera spremosti pred susret sa svjetkim prvakom u ultimate fightu Rusom Fedorom Jemejeljajenkom, jer Amerikanac nije bio dostojan protivnik našem borcu.

Susret za svjetsku titulu sa Fedorom bio je dogovoren za travanj, zatim za dva mjeseca kasnije, ali je sada zbog izbjegavanja Rusa i taj datum doveden u pitanje.

Zato je nakon proglašenja pobjednika Mirko Filipović poručio Fedoru da je on sljedeći protivnik kojeg očekuje u ringu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙