FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novinari skijaši na "Sljemenskoj raci"

ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - U organizaciji Sekcije skijašanovinara HND-a, od petka 18. do nedjelje 20. veljače na Sljemenu ćese, treći put za redom, održati natjecanje novinara skijaša natradicionalnoj "Sljemenska raca".
ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - U organizaciji Sekcije skijaša novinara HND-a, od petka 18. do nedjelje 20. veljače na Sljemenu će se, treći put za redom, održati natjecanje novinara skijaša na tradicionalnoj "Sljemenska raca".

Za natjecanje u veleslalomu, koje će se održati subotu, 19. veljače, u 11 sati na Zelenom spustu, prijavilo se 80 novinara iz svih većih novinskih i elektroničkih medija iz Zagreba, Osijeka, Rijeke, Splita, i svih generacija.

Osim u veleslalomu, novinari će se natjecati i u skijaškom trčanju, ali ne na Sljemenu nego iduće subote, 26. veljače, u Mrkoplju.

Natjecanje novinara skijaša u obje discipline uvjet je za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu skijaša novinara (SCIJ) koje se održava tradicionalno već 50 godina i na kojem sudjeluju i hrvatski skijaši, a iduće svjetsko prvenstvo 2006. održat će se u Bugarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙