FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Coca-Cola ostvarila dobit od 1,2 milijarde dolara

ATLANTA, 17. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Najveći svjetski proizvođačbezalkoholnih pića Coca-Cola izvijestio je o rastu dobiti u četvrtomtromjesečju 2004. na 1,2 milijarde dolara, prema 927 milijuna dolaraostvarenih u istom razdoblju godine ranije.
ATLANTA, 17. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Najveći svjetski proizvođač bezalkoholnih pića Coca-Cola izvijestio je o rastu dobiti u četvrtom tromjesečju 2004. na 1,2 milijarde dolara, prema 927 milijuna dolara ostvarenih u istom razdoblju godine ranije.

Istodobno, prihodi su uvećani na 5,26 milijardi dolara s 5,18 milijardi, koliko su iznosili u istom razdoblju godine ranije.

Kao razloge povećanja dobiti u kompaniji ističu promjene valutnih tečajeva, niže poreze i jačanje potražnje za bezalkoholnim pićima, prirodnim sokovima i drugim napitcima.

Izvršni direktori kompanije kazali su da su podaci za četvrto tromjesečje pokazali da je kompanija ponovno na putu ostvarivanja održivog rasta na svojih više od 200 tržišta diljem svijeta. "Uvjeren sam obzirom na snagu naših brandova diljem svijeta da ćemo moći učvrstiti naše vodstvo u prodaji", kazao je predsjednik i izvršni direktor tvrtke Neville Isdell.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙