FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula domaćin boksačkog spektakla

PULA, 15. veljače 2005. (Hina) - Ovog ljeta Pula odnosno Arena bit ćeosim glazbeno-scenskih spektakala atraktivno poprište nesvakidašnjegsportskog spektakla, potvrdio je to danas predsjednik Pulskog gradskogvijeća Livio Bolković.
PULA, 15. veljače 2005. (Hina) - Ovog ljeta Pula odnosno Arena bit će osim glazbeno-scenskih spektakala atraktivno poprište nesvakidašnjeg sportskog spektakla, potvrdio je to danas predsjednik Pulskog gradskog vijeća Livio Bolković.

Po njegovim riječima u Puli su se sastali predstavnici grada i Njemačke televizijske postaje ZDF koja je zainteresirana da u Areni organizira cjelovečernji boksački spektakl na kojemu bi trebala nastupiti poznata imena svjetskog i europskog boksa, a kao "šlag" večeri bit će borba pulskog profesionalnog boksača Stipe Drviš.

"Grad je naravno podupro ovu manifestaciju iako je riječ o iznimno velikom i zahtjevom projektu. Međutim, nema sumnje da će i ovaj spektakl nakon prošlogodišnjeg europskog boksačkog prvenstva promovirati Pulu u najboljem svjetlu i smatram da ćemo u konačnici svi imati koristi od toga", kazao je Bolković.

Po njegovim riječima još uvijek nije utvrđen termin održavanja ove manifestacije, a organizatori se dvoume između 18. lipnja i 10. rujna. Prema zamislima organizatora program bi trajao punih 5 sati (od 18 do 2) a bio bi snimljen sa čak 16 kamera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙