FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tijelo Ivana Pavčevića prebačeno u Kuvajt

ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Tijelo hrvatskog vozača IvanaPavčevića, ubijenog u napadu na kamionski konvoj u Iraku 7. veljače,prebačeno je u Kuvajt, izjavio je u nedjelju za Hinu načelnik odjelaMVP-a za koordinaciju i praćenje rada diplomatskih misija ikonzularnih ureda Vinko Ljubičić.
ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Tijelo hrvatskog vozača Ivana Pavčevića, ubijenog u napadu na kamionski konvoj u Iraku 7. veljače, prebačeno je u Kuvajt, izjavio je u nedjelju za Hinu načelnik odjela MVP-a za koordinaciju i praćenje rada diplomatskih misija i konzularnih ureda Vinko Ljubičić.

Tu su informaciju Amerikanci diplomatskim putem dostavili hrvatskom veleposlanstvu u Kairu, rekao je Ljubičić. MVP će sada organizirati dopremu tijela iz Kuvajta u Hrvatsku, dodao je.

Ivan Pavčević (54) iz Nove Gradiške ubijen je u napadu iračkih pobunjenika na kamionski konvoj kod Tikrita 7. veljače. Njegova pogibija službeno je potvrđena u subotu.

Pavčević je druga hrvatska žrtva među vozačima kamiona u Iraku. Dalibor Burazović ubijen je kod Mosula 23. listopada prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙