FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eksplozija u pariškom kazalištu, sedam osoba lakše ranjeno

PARIZ, 13. veljače 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji nepoznatog uzrokakoja se dogodila u nedjelju ujutro prilično je oštećeno kazališteEmpire u Parizu, a sedam je osoba lakše ranjeno, doznaje se odpolicijskog izvora.
PARIZ, 13. veljače 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji nepoznatog uzroka koja se dogodila u nedjelju ujutro prilično je oštećeno kazalište Empire u Parizu, a sedam je osoba lakše ranjeno, doznaje se od policijskog izvora.

Prizemlje kazališta u potpunosti je uništeno u eksploziji koja se dogodila oko 7 sati, a na ulici Wagram, u kojoj se nalazi kazalište, nedaleko od trga Etoile, ležala je šuta, dok su na okolnim zgradama razbijena stakla.

Kako navodi policijski časnik Thierry Dehecq, službeni predstavnik vatrogasnog stožera, od sedam ozlijeđenih, petero su prolaznici koje su pogodile staklene krhotine, a dvije su osobe čuvari kazališta koji su bili u zgradi. Trideset dva vatrogasna vozila stigla su na lice mjesta sa stotinu vatrogasaca, kazao je.

Nakon eksplozije nije bilo požara, a spasilačke ekipe uz pomoć pasa trebaju provjeriti ima li žrtava pod ruševinama kazališta i u obližnjim zgradama, dodao je Dehecq.

U subotu navečer u dvorani kazališta koja prima oko 1.200 posjetitelja, održavala se privatna prodaja odjeće koja se završila u 1.00 nakon ponoći, kako navodi policija.

Zadnjih godina u tom su se kazalištu snimale televizijske serije, a redovno su se održavale i modne revije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙