FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog umora Janica otkazala doček u Zagrebu

ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Trostruka svjetska skijaškaprvakinja Janica Kostelić, njezin otac i trener Ante Kostelić, tečitava hrvatska alpska skijaška reprezentacija zahvaljuju sezagrebačkom dogradonačelniku Milanu Bandiću i poglavarstvu GradaZagreba na ponudi za organizirani doček u Trgu bana Jelačića, kao ipremijeru Ivi Sanaderu, te Croatia Airlinesu na ponuđenom posebnomčarteru kojim bi se naša reprezentacija vratila u Zagreb, ali Janica ičitava njezima ekipa u Zagreb će se vratiti kasno noćas automobilimaHrvatskog skijaškog saveza, te mole za razumijevanje što neće bitidočeka.
ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Trostruka svjetska skijaška prvakinja Janica Kostelić, njezin otac i trener Ante Kostelić, te čitava hrvatska alpska skijaška reprezentacija zahvaljuju se zagrebačkom dogradonačelniku Milanu Bandiću i poglavarstvu Grada Zagreba na ponudi za organizirani doček u Trgu bana Jelačića, kao i premijeru Ivi Sanaderu, te Croatia Airlinesu na ponuđenom posebnom čarteru kojim bi se naša reprezentacija vratila u Zagreb, ali Janica i čitava njezima ekipa u Zagreb će se vratiti kasno noćas automobilima Hrvatskog skijaškog saveza, te mole za razumijevanje što neće biti dočeka.

"Janica već sredinom sljedećeg tjedna putuje u švedski Aare gdje ju očekuju utrke Svjetskoga kupa, te joj je zaista prijeko potreban odmor da se što brže regenerira i pripremi za nastavak sezone. Zahvaljuje se svim navijačima u domovini i inozemstvu na podršci i pozitivnim vibracijama koje su stigle do Santa Caterine i Bormija", izjavio je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozern Mueller.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙