FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP skijanje: Muški veleslalom sutra, Ivica Kostelić neće nastupiti

BORMIO, 9. veljače 2005. (Hina) - Veleslalom skijaša na Svjetskomprvenstvu u Bormiju koji se trebao održati danas bit će održan sutrapotvrdila je produkcija talijanske državne televizije RAI.
BORMIO, 9. veljače 2005. (Hina) - Veleslalom skijaša na Svjetskom prvenstvu u Bormiju koji se trebao održati danas bit će održan sutra potvrdila je produkcija talijanske državne televizije RAI.

Utrka je trebala biti vožena danas, ali odgođena je samo pola sata prije predviđenog početka u 9.30 sati zbog štrajka radnika RAI-ja. No, sada je ipak sve dogovoreno za sutra kada će kamere RAI-ja normalno prenositi utrku veleslalomaša.

Prva utrka počet će u 9.30, a druga u 13 sati.

"Za razliku od danas, kada je trebao startati, Ivica Kostelić neće nastupiti u sutrašnjem veleslalomu, već će trenirati slalom. To znači da će Hrvatsku u sutrašnjoj utrci uz Natka Zrnčić-Dima, Ivana Ratkića i Dalibora Šamšala predstavljati i Danko Marineli", rekao je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller, te dodao:

"Janici Kostelić je pala temperatura, zdravstveno stanje je sve bolje i do petka i nastupa u slalomu bi trebala biti u najboljem redu. Što se ostatka ženske reprezentacije tiče, Ana Jelušić je danas trenirala slalom, dok su Nika Fleiss i Matea Ferk imale slobodan dan".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙